HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A vákuum tér és a pozitív tér egymást kiegyensúlyozó elve, a térstabilitás feltétele

2013.03.19. 17:19 Synux

A korábbiakban már volt szó arról, hogy a szubatomi részecskék maradék impulzusai a rezonáns robbanás után, a negatív tartományba estek.

A részecskék pörgés iránya ilyenkor balról jobbra tart. A fekete lyukban, és a Napban pozitív energiát nyertek, a pörgés irányuk pedig jobbról balra tartóvá vált.

 Amikor a pozitív térben elvesztik összes pozitív energiáikat, újból balra tartó pörgésre térnek át, és megindítják a vákuum tér képződését, amely ellentétes irányú pörgő részecskékből építődik fel.

A sok kis részecskéből ugyanolyan Föld másolat jött létre, mint, az eredeti, csak a negatív tartományban, a nagyon nagy sűrűségben keletkező atomok nem másolódhatnak le, a gyenge energia szint miatt, ezért itt pl. kőzetek nem képződhetnek.

Mivel az összes részecske, együttesen pörög balra, ezért a másolt Föld tengely körüli forgása is balról jobbra tartó lett, ellentétes irányban forog az eredeti Földdel, és a mi terünkre szívó hatást gyakorol.

A pozitív Föld nagy energiájú részecskéi egymást folytonosan kifelé nyomják, amit a mi terünkbe, mindenhová beékelődött vákuumozó hatású, negatív irányú forgó mozgású részecskék, ezeket ugyanolyan erővel visszaszívják. A nyomás és a vákuum, energia szintjei, mindenhol egyformák, és kiegyenlítettek, normális viszonyok között.

A Föld és a negatív vákuum térben keletkezett Föld, és a 0.5 atmoszféranyomáson keletkezett Föld is a tengely körüli forgásukkal egymás nyomását egyenlítik ki, oly módon, hogy a 360 fokos elfordulás alatt, mindenhol vákuumozó hatás éri a nyomás alatt lévő tereket.

A nulla atmoszféra nyomású, mágneses kiegyenlítősáv, pedig a Föld képzeletbeli tengelyének legelső fordulata megkezdésekor jött létre, mielőtt elérte az egy fokos fordulatot. Minden további egy fokos fordulat, egy atmoszféranyomást egyenlített ki, a 360 fokos pedig 360 atmoszférát.

360 atmoszféranyomásnál nagyobb, a természetben nem lehetséges, a tengerek legmélyén a maximális nem 400 atmoszféra, hanem 360. Ha a Föld belső erői a 360 atmoszféranyomást túllépik az eredmény vulkán kitörés, amely addig le nem csitul, amíg vissza nem esik a nyomás értéke 360 atmoszféra.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr775148601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása