HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A veszély enyhült de nem múlt el

2013.03.27. 19:34 Synux

A Föld időt nyert, nagyon megkönnyebbültem, a hosszan tartó, március végéig kitartó téli időjárásnak köszönhetően. A hideg klíma emelte a légnyomást, jelenleg 0.85 atm.

A dolgok megértésének miértje, szintén a részecskék fizikájában van elrejtve.

A sarkvidék legkisebb építőkövei a leggyengébb energiaszintű elektronokból tevődik össze.

A leggyengébb energia szintű elektronok a jégtakaróban foglalnak helyet, amelyek a mágnesesség elve szerint, a magasabb energia szint felé törekszenek. Ezért nagy tömegű elektron áramlás indul el a melegebb, illetve nagyobb energiájú szintek területei felé.

A jégtakaró elektronjai növelik a légnyomást, ezért egyelőre nem kell tartani a vákuum tér szétoszlásától. Ezen a télen a legkisebb nyomásérték már elérte a 0.71 atmoszféranyomást, ezért volt min aggodalmaskodnom.

A jégtömbök olvadását a fokozott naptevékenység, és az egyre nagyobb kiterjedésű ózon lyukon eltávozó elektronok váltják ki. A Nap sugarainak magasabb energia szintje a jégben lévő elektronokat messzire távolítják a pályáiktól. A Nap energiája a környező fotonokat kisugárzásra készteti, amelyeket a jég elektronjai vesznek át, ami emeli energia szintjeiket, messzebbre kerülnek a pályáiktól, ezért először víz, majd gőz, majd pedig elektron áramlat, vagyis légáramlat keletkezik.

Minél jobban olvad a jég, annál nagyobb légáramlat keletkezik, amely hatalmas tömegűvé válhat, és a nagy kiterjedésű elektron tömeg egyszerre indul a magasabb energia szinttel rendelkező területek felé, hatalmas viharokat kavarva. A vihar mindaddig tart amíg a két energiaszint kiegyenlítődik.

Csak meghatározott nagyságú, de nagy tömegű elektronok felhalmozódása tudja érzékelni a pozitív energiával rendelkező légkört, ezért csak ennek a mennyiségnek a felhalmozódásával kezd megindulni az eggyel kisebb pozitív energiával rendelkező légtömegek, illetve a légtömeget alkotó elektronok felé. A hótorlaszok kialakulását a szakaszonként, újra és újra felhalmozódó sarki elektronok okozzák, amelyek csak a megfelelő mennyiség elérésekor indulnak útnak, tehát nem folyamatos a beáramlás, lökéshullámszerűen érkeznek a terület fölé. Ezért, amíg az adott terület légkörének energiaszintje le nem csökken, a sarki eredetű elektronok energiaszintjére a hó azonos helyre kerül, majd ismételten eggyel magasabb pozitív energiaszintű hely felé húzódik, és kezdődik előlről, amíg az összes negatív energiájú elektron el nem fogy.

A sarki elektronok a légkörben lévő vízgőzt hűtik le, ezzel emelik az energia szintjeiket, a vízgőz addig hűl, amíg a két energiaszint kiegyenlítődik, és ekkor keletkezik a hó.

A hó végtelenül sokféle kristályosodását, az elektronok egymásba való illeszthetősége szabja meg. Csak azok tudnak egymással mágnes vonzáson alapuló kapcsolatot teremteni, amelyek a nagy rezonáns robbanás során felvett kiszakadási mintázatukkal is megfelelnek egymásnak, egymásba illeszthetők.

A hópehelyben, az elektronok mintázata véletlenszerűen felel meg egymásnak, a véletlenség nem tesz lehetővé tömör szerkezetet, hanem a hiányos felépítésből kifolyólag kristályos vázban rendeződnek az elektronok. Mindegyik más- más mintát mutat, mert másképp illeszkedik, a foghíjasság miatt, mert a többi más energiaszinttel rendelkezik, és nem töltheti ki semmi más a helyét, csak a pontosan beleillő.

A jégtakaró olvadása, vagyis az elektronjainak eltávozása, azonban nem jelenti a probléma végét, mert a nyomás a tavasz beköszöntével újból csökkenni kezd, lesz amikor stagnál, de egy év alatt, megint eléri a 0.75 atmoszférás értéket.

A négy évszak összes éghajlati jellemzője, ilyen alacsony nyomáson nem mutatja a gyermekkoromban tapasztalt, és azóta is visszasiratandó időjárási jellemzőket, hanem felborul, az időjárási káosz felé halad, és a nyomás csökkenésével egyre nagyobb eltérések mutatkoznak az átlagostól.

Az emberi élet számára kedvezőtlenebb feltételek teremtődnek, amelyek maguk után vonják a termelés és gazdaság hanyatlását, még nagyobb világgazdasági válságot előidézve.

A jégtakaró magától soha többé nem fog regenerálódni, lassacskán elolvad az egész, és az ebből fakadó tengerszint emelkedés újabb problémákat vet fel.

A vákuum tér marad, de az emberiség élőhelyi jellemzőinek, a megszokott intervallum jelentős tágulásával, a Föld adta optimális feltételek negatív irányba való tolódásával, a környezeti tényezők kitérései az emberiség tűrőképességének határáig fokozódhat.

A Föld és az összes élőlény fennmaradása számára elsődleges feladat a sarki jég késlekedés nélküli visszaállítása, a korábbiakban leírtak szerint.

 

Egy pár szót szeretnék ejteni, arról is, hogy valami nagyon nyomja a lelkem.

Akárhogy hadakozok a Budapesti Műszaki Egyetem, Magyar Tudományos Akadémia, az ELTE szakirányú neves fizikusaival, és Orbán Viktorral, válasz semmi. Magyar újságok: Heti Világgazdaság, Népszabadság, Magyar Országos Szakszervezet, Pedagógus Szakszervezet, Daganatos betegek alapítványa, Látás – hallás károsultak, fogyatékos alapítványok, MSZP- Lamperth Mónika, Vassy Zoltán nyugdíjas fizikus, paranormális kutató Ő válaszolt, csak annyit, hogy ne várjak tőle segítséget, és el sem olvasta a blogot.

A külföldiek közül az ENSZ szervezetekkel, UNEP, UNICEF, WHO, UNESCO, NASA, LHC, Tom Lantos, brüsszeli Emberjogi Bíróság, New York – i Emberjogi Bíróság, Washington Béke Központ, Ausztrál Nemzeti Kutató Intézet, média:The New York Times, The Washington Post. Az extrém figyelmeztetések, a válasznélküliségek után ide is mentek, de ezek után is néma csöndesség és hallgatás övezte a blog tartalmát.

Az extrém figyelmeztetések ellenére, amely figyelmeztetések a fenyegetések fogalom körét is kimerítik, hogy hergeljem őket, hátha lesz reakció de csak néma csönd és hallgatás minden eredményem.

Felháborító, hogy a sajtó primitív és ostoba nulldimenziós és badar világvége elméleteket, csupán a nagy nézettség miatt főoldalakon tüntet fel, az emberiség legfontosabb, életminőséget javító ügyét, mélységesen eltitkolja, pedig számtalan újságíró tud róla.

Miközben aljas kis érdekeltségeiket védik, saját vesztükbe rohannak ők is és mindenki, mert a viszontagságok nem kerülnek el senkit.

A bátyám még mindig egy lemerült skizofrén, holott két és fél éve a világhálón van a betegség gyógymódja. Kívánom minden érdekhajhásznak, hogy tapasztalja meg, milyen rákos betegként meghalni, mert velük sem törődik továbbra sem senki.

A méreg beszél belőlem, mivel az olcsó energianyerés minden módszere le lett írva, és ha időben lép Orbán Viktor a magyarok már kifelé haladnának a nyomorúságból, miközben a kedves vezető befelé hajtja. Ráadásul a 10% -s energia árcsökkentéssel, mint jótevő szeretne tündökölni.

A hatalomra éhes vezető bátran kimerem jelenteni emberiségellenes bűntettben vétkes, és remélem eljön az idő, hamarosan, amikor számot kell adnia a megtiport emberek felé cselekedetei súlyosságairól Amit elkövetett arra nincs mentség!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr515176497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása