HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

Az emberi, tömeggel rendelkező test, végleges leállásának és a foton test önálló működésbe kezdésének körülményei

2011.12.14. 14:42 Synux

Az életfunkciók befejezésével a létezés nem szűnik meg. Az életet, a táplálkozással bejuttatott anyagok bomlásakor felszabaduló pozitív energiával tartjuk fenn, és egyben biztosítja a test számára az egy atmoszférás belső nyomást, amely megegyezik a légköri nyomással, tehát mágneses egyensúlyban él a test tömeggel rendelkező része a környezetével.

Az élőlények molekuláris szinten, az elektronokat alkotó foton összetevőiknél fogva bekapcsolódtak az energiahálóba. Molekulánként az elektronok energiaháló felé eső legkülső fotonjai kapcsolódnak be. Az energiaháló mínusz egy atmoszféranyomás értéken üzemel, és az emberi test becsatlakozott fotonjai, innét szedik le a negatív energiát. Az energiahálóból erőt merítő foton test jól elkülönül a tömeges testtől, mert a mínusz egy atmoszférás foton test a plusz egy atmoszférás tömeges testtel mágneses egyensúlyi állapotba kerül, úgy hogy azzal szinkronban üzemel. Az energiahálózatba bekapcsolódott molekulák összes külső fotonja a molekulák által felvett testformát követik, kívülről és belülről egyaránt.

A halál bekövetkeztekor már nem jut többé pozitív energiához, ezért a test hőmérséklete lecsökken, a környezetével megegyező energia szintre. A belső nyomása ilyenkor nulla atmoszférás értékre kerül, ezért a légkör egy atmoszféranyomása behatol a szövetek a sejtek, majd az atomok közé.

A test belső egy atmoszféra nyomás értékét az egészséges emberekre jellemző állandó 36,5 C–s hőmérséklet, vagyis pozitív energia tartja fenn. A test hőmérséklet 0.1 C fokonkénti emelkedését, 0.1 atm nyomásérték növekedés követ. Minél magasabb a láz, a belső nyomás is annál nagyobb szintre emelkedik, következményként a normál nyomáson a mágnes szálakra megfelelő távolságban egymásmellé rendeződött kvarkok, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, majd 42 fok felett egymás tetejére torlódnak, ezért rendezetlen halmazokat alkotnak. Molekuláris szinten a molekulák, és azokat alkotó atomok közötti, vonzódáson alapuló kötések felbomlanak, összecsomósodások, fehérje kicsapódások keletkeznek az egész testben. Mivel a továbbiakban a sejtek funkcióikat nem képesek ellátni, bekövetkezik a halál.

Kihűlés esetén minden 0.1 C–s belső hőmérsékletvesztést 0.1 atm nyomásvesztés kísér. A testhőmérséklet 35.5 C fokra való lehűlésénél a belső nyomás nulla atmoszférára vált. A nulla atmoszféra lehetővé teszi az egy atmoszférás légkör testbe nyomulását. Minél hidegebb a külső környezet, annál jobban hűl ki a test, mindaddig, amíg a légköri hőmérséklettel azonos energia szintre kerül. A negatív energián kihűlt ember, azért fagy meg, mert az atomjai közé nyomással érkezik a hideg levegő.  

Amikor az élettelen test nyomása eléri a nulla atmoszférát, a légkör egy atmoszféranyomással kipréseli a mínusz egy atmoszféranyomással működő foton testet. A pozitív energia ilyenkor a vákuum irányában hat, tehát rányomul a fotonokra, amelyek elhagyják a működésképtelen test tömeges részét. A pozitív energia nyomása felfelé tolja a mínusz egy atmoszféranyomással rendelkező foton testet, a két méter magasságban található mínusz 0.1 atmoszférás légköri sáv felé, amely beszippantja. A mínusz egy atmoszféra nyomású foton test nyomásértéke ebben a sávban mínusz 0.9 atmoszférára csökken, és ahogy előre halad a vákuum térben a tér nyomás értéke mínusz 0.8, mínusz 0.7 egészen nulla atmoszféranyomásig, mivel a légkör egy atmoszférás tolóereje a mínusz egy atmoszférán nullára csökken, vagyis kiegyenlítődik. A foton test nulla nyomásértéke magasabb energia szintet képvisel, mint a mínusz egy atmoszférás vákuum tér, ezért jól elhatárolódik s test a vákuumtérben, a mínusz egy atmoszféra nem képes a testbe hatolni. Másrészt a nulla atmoszféranyomást felvett test mágneses egyensúlyi helyzetbe kerül a mínusz egy atmoszférás és a plusz egy atmoszférás térrel egyaránt. Mivel a nulla atmoszféra a mínusz egy atmoszférában súlyérzet növekedést okoz, vagyis nagyobb mágneses vonzással kerül kapcsolatba az ottani felszínt jelentő mágnes gombolyagokra, a foton testtel átért ember nem érez testsúly csökkenést. 

Az átérés egy csodálatos élmény, de a testből való kilépés előtti egy óra időtartalom, annak, aki nem tudja mi vár rá maga a pokol. Egy óra hossz szükséges a test lehűlésére, hogy elérje a belső nulla atmoszféranyomás értéket. A tömegét elvesztő személy ilyenkor mindent hall, gondolkodik a sötétségbe szorult test börtönében. Iszonyú egy óra hossz, annak, aki nem is sejti, hogy ez csak egy várakozási szakasz. A nulla nyomásérték elérése hozza a szabadulást, ilyenkor érzik, úgy, mintha egy alagúton mennének át. Kiszabadulva, a vaksötétből a nagy fényességbe jutva, egy ismeretlen, de annál gyönyörűbb világ bontakozik ki a szemük előtt, ahol ugyan sok embert is láthat mindenki, de hirtelen a mágnes hálózat bezárja, és ott tartja, amíg az információs elektron mintáinak az energia szintje el nem éri a kívánt mértéket.

A bűnös minták képviselik a legmagasabb energia szintet.

A foton test nem térhet többé vissza a tömeges testbe, ezért aki az alagút élményen keresztül ment, a test sötét rabságából került vissza a saját napfényes világába. Az újraélesztéskor a szív beindul, amely vákuumhatást fejt ki a tudathálózatra és újra magára vonzza. Amikor szabadon lebeg a szív felett, a hálózatban a gondolati minták kombinációja tovább folyik, mivel a gondolkodás nem szűnik meg, és a tíz centiméteres hézagot áthidalva a minták bejutnak a hálózatba. Ezért a látott képeket és a felemelkedés érzetét utólag az eszméletre térés után élik meg. Mindenki nem tapasztalhatja meg ezt a rendkívül érdekes élményt, mert ha alvás közben áll le a szív, a gondolati minták áramlása szünetel.

Aki nagy lángokban, tűz által vész el, nem sokat szenved, a bőr hetven százalékos égésének bekövetkeztekor beáll a nulla atmoszféranyomás a testben, a test a környezetével gyorsan egyforma energia szintre, illetve hőmérsékletre kerül. A foton test pedig azonnal kilép, és önálló életre kell.

A megfagyásos halál estén a foton test nagyon hamar eltávozik, mivel gyorsan eléri a hidegben a tömeges rész a nulla atmoszféra értéket.

Ha élve, bezárva egy szűk dobozba és földdel körbehányva temetődik el, nagyon lassúvá válik a test lehűlése, ezért három órán keresztül teljes rémületben gondolkodhat az, aki véletlenül így jár.

Az egy órás félelmekkel teli várakozást a test hűtésével tíz percre lehet csökkenteni, de ebben az esetben EEG –el, és a tudathálózat vizsgálatával pontosan kell megállapítani a halál beálltát. A halál bekövetkezése estén, már semmilyen agyhullámok nem regisztrálhatók, a tudathálózat pedig a szív felett kb. tíz cm –re lebeg. Az élettelen test merevsége azért lép fel, mert, a környezet légkörének egy atmoszféranyomása a nulla atmoszféranyomású test molekuláit, amennyire képes annyira összenyomja.

A hálózat leválik a foton testről, nem követi a vákuum térbe. A memóriában minden információ átmentődik, és a hálózat építés ott azonnal megkezdődik, mivel a létezésváltás alatt is végig tudatunknál vagyunk. Azonnal rákapcsolódunk az ottani hálózatra, amely csatlakozásai annyira szerteágazóak, mint itt az internet. Mindenki összeköttetésben van mindenkivel az egész Univerzumban, függetlenül attól, hogy a pozitív energiával üzemelő testét milyen anyagok építik fel, a tudati működésük azonos. A mindenki mindenkivel való hálózati csatornaépítés azért jöhetett létre, mert a fotonok egyedi kódként funkcionáló energia szintje érvényesülhetett. A fotonok minimális energia szintbeli eltérése a mágneses egymáshoz vonzódások szinte végtelen lehetőségét teremtette meg, és kiépíthette ezt a rendkívül szerteágazó hálózati rendszert.

Az összes információ fénysebességgel érkezik a memóriákba, az itteniek egyszerűen mindent tudnak, amikor kell, bármit elővesznek, mert a foton test nem gátolja az információáramlást.

Gondolatilag is tudnak értekezni, csak rágondolnak valakire, és máris kezdődik az oda- visszatörténő információcsere. Szemtől szemben a megszokott módon beszéddel kommunikálnak. Nagyon különös világnak tűnik nekünk, de az átkelteknek egyáltalán nem, mert a tudat nagyon könnyen megszokja, tehát a váltás neki nagyon kellemes élményt nyújt.

A hálózat, azért marad itt, mert mínusz egy atmoszféranyomás értéken keletkezik, és a légkör egy atmoszférája a mágneses egyensúlyi állapotot biztosítja, mely körülmény stabilan itt tartja. Ezért nem hat rá a légmozgás, időtlen időkig állandóságot fenntartva egy helyben lebeg. Mivel súly és tömeg nélküli anyagból, vagyis fotonokból jött létre, és a fotonok eredeti energia szintjére jellemző mínusz egyes atmoszféranyomást addig őrzik, amíg az eredeti impulzusuk le nem merül.

A mi nagy energia szintű világunkból átjutott emberek hátrahagyott hálózatait, a mínusz egyes hullámhosszon létező embertársaink magukhoz csatlakoztatják. Ezeken a csatornákon keresztül tudnak gyógyítani, és beszélgetni. A célszemélyt összekötik az elhagyott hálózattal, és saját magukhoz is becsatlakoztatják.  Sajnos sok embernek a közelében nincs szabad hálózat, ezért nem tudják gyógyítani, és az ingán keresztüli kommunikálás sem lehetséges.

A kommunikáció esetében, ők értik rendesen a mondanivalónkat, de visszafelé csak inga jelzéseivel tudnak üzenetet küldeni, ahol az inga jelzéseit mágnes technikával vezénylik. A gyenge energia szinten üzemelő információs elektron mintáik képtelenek meglökni, a mi nagy energia szinten áramló elektron mintáinkat. Kivételt képeznek azok az emberek, akik gyenge energia szinten élnek, de ők is csak halkan, elmosódottan, foszlányokban értik a másik világ embereinek üzeneteit.

Ha valakinek nem sikerült kapcsolatot teremteni, de szeretne ingán keresztül kommunikálni, üzenjen egy olyan egyénnel, aki már kapcsolatba lépett a magasabb intelligenciával. A másik hullámhosszon lakók egy hónap alatt képesek egy új hálózatot fejleszteni, és akkor létrejöhet az inga jelzései által irányított beszélgetés, és betegség estén már az „angyali gyógyítást”sem akadályozza semmi.

Gázfűtéses lakásokban a betegek gyógyítása nem lehetséges, mert a testet körbe vevő mágnes szövedék a metán molekulákat magára vonzza, gázfelhő képződik, ami fulladást okozhat, és könnyen belobbanhat. Megbeszélés szerint, ha mégis nagyon szükséges, mert orvosilag tökéletes biztonsággal nem lehet a betegséget gyógyítani, abban az időtartalomban, amíg a kezelés folyik egy veszélytelen tüzelés technikával rendelkező lakásban kell tartózkodni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr413463142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása