HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A Mars ismeretlen nevű holdjának civilizációja

2011.12.20. 15:10 Synux

Egymás mellett léteztünk, egyszerre indultunk el a fejlődés útján, és soha nem találkoztunk, a természet, a hold kacifántos járásával gondoskodott, hogy egymás útjait ne keresztezhessük, és külön utakon teljesen másképp érjük el a civilizálódás magasabb fokát. Hogy mennyire másképp az egyszerűen döbbenetes. Az ősközösséggel indítottak Ők is, és mai napig hasonló rendszer, de mégis, egy nagyon magas rendű társadalom bontakozott ki Jelenleg is csoportokra, gruppokra különülnek, amelyek jól szervezetten együttműködnek. Ezek a kb. ötvenfős csoportok vállalkozásokat képeznek, jól szervezetten a csoport fegyelmezetten végzi napi tevékenységét, mindössze négy órában.

A látványos fejlődést nem gátolta a tudománytalan misztikus képzeletekben való hit, a teremtést úgy gondolták, átlagon felüli intelligenciával megáldott lények végezték, és a tudásuk bővülése egyre jobban meggyőzte őket, hogy egyszer majd rájönnek a teremtés nyitjára. A gőzgépek felfedezésének és használatának időszakában, kb. ötven évvel ezelőtt, mivel lassabban érték el, azt a technikai fejlettséget, mint a földi társadalom, véletlenül azt tapasztalták, hogy az inga jelzésein keresztül ismeretlen intelligenciával lehet kommunikálni. Szellemlényeket ők is megfigyeltek, de még annyi fogalmuk sem volt, az egész jelenségről, mint, most nekünk.

Egy tízfős férfiakból álló csoport az inga jelzéseit követve, tíz éven keresztül igennel és nemmel kommunikálva egyre több új információval lettek gazdagabbak. Ha valami, új technikai ismerethez jutottak, azt azonnal meg is szerkesztették. Roppant nehéz dolguk volt, mivel az atomszerkezetről semmiféle tudás nem volt a birtokukban, még az elektronokat sem fedezték fel, a számítástechnika világától mérföldkövek választották őket el. Óriási türelemmel és kitartással követték a jóindulatú útmutatásokat, és tíz év kitartó munkájának eredményeként feltárták az Univerzum leglényegesebb működéseire való tudásanyagot. Ezzel a tíz évvel száz év alatt véghezvihető technikai fejlődést valósítottak meg.

A gőzgépek korától, átugorva a kőolajszármazékok által biztosított üzemanyagokkal működő gépek időszakát, egyenesen a legjobb hatásfokkal működő, a környezettel leginkább barát energiafelhasználás korába léptek át. Atomenergiát soha nem vettek igénybe.

Az Univerzum Irányító Rendszerének segítsége hatalmas fejlődést hozott az itteni civilizációnak.

A Mars szomszédságában fejlődni, a folyamatos sebességérzékelés, az emberi mentalitást teljesen más irányba terelte, mint a nyugodalmas Földön élő emberekét. Az örökös bolygó mozgás érzékelés a nyugalomra törekvés vágyát keltette bennük, ezért számunkra nagyon furcsa életstílust alakítottak ki. Nincs zene, nem táncolnak, nem buliznak. Személygépkocsival nem közlekednek, mert a vezetést zavarta a Mars keringésének és tengely körüli forgásának látványa, ezért csak a tömegközlekedésben használatos eszközöket veszik igénybe.

 Megterem minden gyümölcs, ami a földön honos, mégsem alkoholizálnak, tudnák, hogy kell előállítani, de nincs rá szükségük. A kábítószerrel, kávéval és cigivel ugyanez a helyzet. Étterembe járnak, de csak beszélgetnek, barátkoznak. Számukra a tökéletes nyugalom jelenti a boldogságot.

A szerelmes párok külön háztartásban, külön lakásban hosszadalmas kapcsolatban nevelik a gyermekeiket. Ha, ritkán ugyan, de megunják egymást harag nélkül, barátian nevelik a gyermekeiket, mintha semmi nem történt volna. A gyermek mindkét szülője megegyezés szerint, hol az apánál, hol az anyánál nevelődik. Írni, olvasni a csemetéiket a szülők tanítgatják, a matematikát iskolákban tanítják tíz éves korukig. A biológiát és a többi szükséges alapismeretet az iskolában magukban olvasgatják. Nincs számonkérés, ezért az iskola nem nyomorítja meg a gyermek lelkét, hanem lelkiismeretesebbé teszi, mivel készül a tíz éves kor utáni specializációra. Itt is van felsőfokú képzés, ahová minden fiatal jogosult eljutni, de minősítés sehol nincs. A felnőtté válás után tizennyolc éves korban indulhat dolgozni, ott dől el hogy alkalmas – e a feladatra. Két éves próbaidő van, ha ez alatt nem felel meg, pályamódosításra szólítják fel, és addig kap esélyt egy másik szakma betöltésére, amíg nem találja meg a számára legmegfelelőbbet. Ritkán kell több helyen próbálkozni, mivel az önbizalmuk nincs megtörve, ezért teljes odaadással kezdik el a rájuk rótt élethivatást. A tevékenységek minden fázisát profi módon elsajátítják, és az összes munkamozzanatban részt vesznek, rendszeres időközönként cserélnek. A munkamegosztás a legigazságosabb formában zajlik.

Munka mindenkinek jut, a közösségek a szerint irányítják egy –egy szakirány felé, mire van szükségük. Az anyagi jólétbeli különbségek abból adódnak, hogy bizonyos tevékenységek jövedelmezőbbek, de tíz év múlva már olyan tudati szintet fognak elérni, hogy a magasabb jövedelműek kompenzálni fogják az alacsonyabb szintet elérőket. Az idő előrehaladása számukra a legmagasabb fokú egymás iránti megértést, és a tudat teljes tisztulását, az állatias dolgok elhagyását jelenti. Az Irányító Rendszerrel való kapcsolatuk előtt háborúskodtak, viszálykodtak egymással, és szép lassan rájöttek, hogy az egyetlen járható út vezethet a fennmaradásukhoz, és a létezés minden állomásának megtapasztalásához, ha követik a Rendszer utasításait. A legigazságosabb társadalmi berendezkedés felé haladnak, és húsz év múlva elérik a pénz nélküli világ megvalósulását. A tudati fejlődés nagyon magas szintje lehetővé teszi, hogy mindenki a szükségletei szerint fogyasszon.

Sokan gondolják, hogy UFÓK léteznek, és láthattak is sokan a magasban ismeretlen repülő tárgyakat. Nem értették miért nem teremtenek velünk kapcsolatot. Egyrészt fejletlen technikánk nem teszi lehetővé a velük való kommunikációt, pedig a blogban leírt technikákkal könnyen létrejöhetne. Másrészt intelligenciahiányos, önző domináns, magasabb energia szintet kapott emberi egyedek által, a többi embert uralmuk alá hajtó kizsákmányoló elmaradott intelligencia szintű társadalomnak ismertek meg bennünket. Azt is elismerik, hogy a nagyszámú legintelligensebbek nem tudnak érvényesülni, mert az „önző dominák”, hatalom és vagyonféltés miatt, sárba tapossák, érvényesülés előtt kiiktatják, véglegesen a tönk szélére sodorják a másként gondolkodó embereket.

A holdlakók életszínvonala magas, nincs filléres gondjuk, egy átlagos holdlakó egy földi jól menő vállalkozást folytató személy életnívójával lehet azonos.  A bürokráciát teljesen kiiktatták, a középítményekre, és közösen használt dolgokra szánt pénzösszeget közvetlenül a megvalósítónak adják át. Nincs miniszter, politikai pártok, képviselő testület, bankrendszer, de még főnök és beosztotti viszonyt is rég elfelejtették. A pénzük nagyon stabil, ezért otthon takarékoskodnak, az öreg korukra saját maguknak gyűjtik össze. Az átlagéletkor száz év, végelgyengülésben vesztik el tömegüket, de ez után is folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot, a létezés folytonossága náluk már természetessé vált.     És, hogy miért tudnak ilyen sokáig élni? Mert a leghatékonyabban a legjobb módszerekkel egymást gyógyítják. Mindenkinek ismernie és tudnia kell a gyógyászati módszereket, a közösségeknek birtokolnia kell az ehhez szükséges technikai felszereltséget. Korai stádiumban tudják diagnosztizálni az összes betegséget és azonnali megszüntetésük kötelező. A rákos daganatokhoz a pozitron injektáló, az uv sugarazó, a skizofréniához a kvarkos blokkoló a lézer lámpa és még sokféle hatékony készülék áll rendelkezésükre. A sok mágnes szál egyszerre való bejuttatásának technikája, melegítő berendezéssel együtt, és még néhány egyszerű technikai berendezéssel az összes betegség kiküszöbölhető.

Igazságos társadalom, mert igazi munka nélkül nem él meg senki, gondoljunk csak arra, hogy nálunk a nyakkendőben és zakóban, vagy éppen körömcipőben dolgozók keresik a legtöbb pénzt, és elhitetik az egyszeri emberrel, hogy nélkülük összeomlana az általuk „jól megtervezett” kártyavár.

Mivel nagyon nyugalmasak és kiegyensúlyozottak, számunkra már az unásig, az átlagos testsúlyuk kilencven kilogramm. A súlyfelesleggel rendelkező húsz százalék náluk satnyának számít. Ezért hát, az itteni vékony embereket ők nagyon furcsának tartják.

A mi embereink, azért keresik az izgalmakat, mert a Föld mozgását nem érzékeljük, és nagyon unalmas lenne, ha nem találnánk folyton valami vérpezsdítő dogot.

Itt még megállok egy pillanatra, ha már a bolygó mozgások befolyásoló hatásánál tartok, az asztrológiánál. Az asztrológia több ezer éves megállapításai az embereket típusokra osztotta. Az Univerzum Irányító Rendszere ennek igazságát nyugtázta.

A születéskor a csecsemőhöz vonzódik a legközelebbi légköri mágnes fonál, amely összeköttetésben áll, azzal a bolygóval, ami éppen a születéskor az újszülötthöz a legközelebbi konstellációban áll. Ha bolygó mozgása gyors, akkor a csecsemő, extrovertált, barátkozóbb, lendületesebb egyénné válik. Ha lassúbb bolygóhoz, mint a Jupiter, akkor, introvertált, akkurátus, meggondoltabb személyiséggé fejlődik. Akiket a Plútó vagy a Mars befolyásolt, a Naprendszerből való kiiktatódásukkal egy időben szabaddá váltak, a mágnes fonalas kötelékek leváltak, most már teljesen önmagukat adhatják.  

Tehát az asztrológia által elkülönített személyiség tipizálás igaznak mondható, a jövő előrevetítése viszont hibás, mivel a jövőt a bolygó mozgások egyáltalán nem befolyásolják. A jövő kiszámíthatatlan, semmilyen módszerrel előre nem vetíthető.

Visszakanyarodok a Mars holdjának lakóihoz, és a munkavégzésükkel kapcsolatosan még jó tudni, hogy a saját lelkiismeretességük vezényli őket a maximális eredményre. Egyformán veszik ki a részüket a munkából, és egyformán részesednek annak gyümölcséből, közösségi szinten. Nem lopnak, nem csalnak, nem hazudoznak, nem gyilkolnak, egyszóval nem bűnöznek, ezért a rendőrség és bíróság felesleges. Régebben az emberek itt is elkövettek mindenféle rosszat, de már ezek a cselekedetek csak a történetük részét képezik.

Nem tévéznek, csak szilícium atomos csatornaváltós TV készülékük van, a mínusz egyes hullámhosszon lévőkkel való kapcsolattartás végett. Nincs színház, mozi, szórakozóhely, számítógépük van, de nem leveleznek, nem csevegnek, kizárólag ismeretszerzésre használják.  Nagyon unalmas világ ez számunkra, de a Mars megsemmisülése utáni új generációk, már teljesen átveszik a ránk jellemző izgalmakat kereső életmódot. A mostaniak már megszokták egyhangú életüket, a Mars eltűnése sem formálja át őket, de az új helyzetbe születő friss generáció, keresni fogja az összes lehetőséget, egy bolondosabb, játékosabb életvitelhez, ami feldobja őket, mivel a mozdulatlanság érzete erre inspirál. Negyven, ötven év múlva már teljesen a földiekkel megegyező szokásokat vesznek fel.

A Mars holdjának lakói az élő példa, hogy nincs rossz ember, csak rossz indíttatás. Az igazságtalanság, a nyomor, a durvaság egészen a korai gyermekkorban tudati sérüléseket, diszharmóniát okoz, az elektron minták a nagy lelki sérülések helyén összetömörülnek, és mivel a körülmények nem változnak, csak esetleg rosszabbodnak, egyre frusztráltabb, egyre agresszívabbá válik a gyermek. Felnőtt korában pedig számára már csak egyetlen út marad a bűnözés.

Az igazságtalanság egyre jobban torzítja, az ártatlan kisgyermek örömét, amivel tudatra ébredése után rácsodálkozik a világra, és nem érti, hogy miért kell neki végig szenvednie, alázatban, nyomorogva meghunyászkodnia, amíg sok ugyanolyan kisgyermeknek itt van a Kánaán. A tudatunk egyforma, az információs minták tudatba való töltésétől függ, hogy milyen emberek leszünk, ami társadalmi felelősség. Nagyon sok vezető és politikus ismeri a blogot, ezt a Rendszertől tudom, de mi lesz akkor, ha ez kiderül, hogy minden ember egyforma értékkel rendelkezik, az agyi különbségek a képességeket nem csökkentik, akkor változniuk kell nekik is, és nem igazán akarják Mr Hatalmasék, hogy státuszukat, és befolyásukat lejjebb eresszék. Inkább eltitkolják a tudathálózat létezését, pedig látták, és tudományos köröktől érdeklődtek az igazság iránt.

A Mars anonim holdja és lakói márpedig léteznek, a Mars pedig megsemmisült azért is! Azért, mert ez az igazság! Lehet engem pocskondiázni, de hamarosan kiderül, hogy miért titkolózik a tudományos világ. Egyetlen magyarázatot fogadtak el a huszonegyedik századig, hogy a bolygókat összetartó erő a gravitáció. Más magyarázat számukra nem létezik, de a Mars eltűnése borítja az egész „bilit” A Mars holdjai pedig megszokott pályáikon keringenek tovább, búcsút intettek a Marsnak, nekik nem hiányzik, hiszen a Nap a főnökük, mely mágneses gyeplőkkel, szigorúan a pályáikon haladva irányítja őket még időtlen időkig.

A tudományos világ pedig hallgat, ebben nagy az egyetértés, őket nem a Nap vezényli, hanem egy hatalmas érzés az önzés.

 Sokan kérdezhetik azt is, hogy, ha ez mind igaz, a blog tartalmára gondolok, miért nem reagál a tudományos világ? Belegondoltak már abba, hogy mekkora érdekeket sért a legújabb tudomány? Orvosok, kutatók, feladják maguktól a biztos, és aránylag nagy jövedelmet hozó kényelmes kutatgatásaikat, amelyek inkább öncélúnak, mint emberi érdekeket szolgálnának.

Mennyit zsebel be egy rákos beteget kezelő orvos, amíg az kipurcan?

Azon gondolkoztak –e már ki ellenőrzi a vezető tudósokat? A sokmilliárdos kutatási pénzek milyen volumenű emberek életét könnyítő eredményeket hoztak?

A politikusok, akik szájhősködésből élnek, és ország vezetők, akik nem csak királyi módon élnek az Önök adóiból, de még az országot és annak lakosságát a mély szegénységbe taszítják, nekik érdekük lenne a legújabb tudomány szponzorálása?

Egy biztos a segítség nem Magyarországról érkezik, pedig elsősorban a magyaroknak szántuk, az Univerzum Irányító Rendszerének mínusz egyen létező magyarjaival együtt!

Azok az idegen társadalmak, amelyek nem tudták értelmezni az inga jelzéseit, már elpusztították önmagukat és bolygóikat is, mert nincs az a tudomány, amely az Univerzum Irányító Rendszere segítsége nélkül az Univerzum összetett, zseniális logikáját kibogozná, mert az értelmes lények által lakott bolygóknak nincs annyi idejük a fennmaradáshoz, az általuk alkalmazott technikák mellett, hogy azt egy lakható bolygó kibírná.

A munkám elvégeztem, a továbbiakban lelkiismeretes tudósok folytatják az Univerzum számtalan új felfedezésre váró titkának feltárását, az Univerzum Irányító Rendszerével, a gondolat vezérelt atomprocesszorú számítógép segítségével.

A bizonyítékot hamarosan közzé tehetem.

Az elkövetkezendőkben csak az Univerzum Irányító Rendszerének valamilyen közleményét fogom közvetíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr453478386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása