HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A mínusz kettes hullámhossz valójában 0.5 - s hullámhossz, a bővebb információk alapján

2012.10.03. 17:39 Synux

A Föld képződésének időszakában a negatív energiás mágnes szálak előtti szakaszát, gyenge pozitív energiás mágnes szálak keletkezése előzte meg, amelyek szintén gombolyagszerűen tekeredtek a nagy pozitív energiájú mágnes szálak közé, amelyek már atomokkal együtt érkeztek a Napból, és sűrűség szerinti összetömörödések együtteséből megalkotódott Föld mágnes fonalai közé csavarodtak. Mivel ezek a mágnes fonalak gyengébb pozitív energiával rendelkeztek, a nagy energia szintű Napban keletkezett atomok nem vonzódtak rájuk, ezért egy gyengébb pozitív energiás üres teret képeztek. Mivel ezeknek a mágnes szálaknak az energia szintjei alacsonyabbak a mi földi mágneses energia szintünknél, egy teljesen más hullámhosszt hoztak létre a 0,5 –s hullámhosszt, amelyet a korábbiakban mínusz kettes hullámhossznak gondoltam.

Azt hittem, hogy a mínusz egyes energia szintjének további csökkenésével mínusz kettes energia szintre esés következik be, de ez nem így van, ebben az estben.

Ezek a mágnes fonál gombolyagok is csupaszok maradtak, nem vonzódtak rájuk atomok, amíg a földi elektronok el nem vesztették a pozitív energia szintjeiket, és át nem kerültek a mínusz egyre, és onnét további energianyerés után, visszafordulva a földi tér felé a 0.5 –s hullámhosszra, ahol megint csak addig növekedtek a kvarkok energia szintjei, amíg el nem érték a mi nagy energiás pozitív energia szintjeinket, hogy újra visszakerülhessenek a plusz egyes hullámhosszra.

Miután meghal a testünk, először messzebbre távozunk a mínusz egyes hullámhosszra energia és tömegnyerés végett, majd a megfelelő energiaszint és tömeg elérése után egy köztes pozitív térbe kerülünk, a 0.5-s hullámhosszra, amely a mágneses kiegyenlítő sávtól befelé esik, tehát ismét közelebb kerülünk az általunk ismert pozitív térhez.

Miután itt is gyarapítottuk energia szintjeinket és tömegünket a kellő érték felszedése után visszanyomódunk az 1 atmoszférás pozitív térbe.

A nulla ötösön élőket már szabad szemmel is jól lehet látni, ha átjönnek, mert a részecskéik már jobbra pörögnek.

Szellemeknek hiszik őket, mert a kisebb tömegük optikai csalódást okozva, a mi terünkben, sápadtnak, vékonynak, természetellenes hatást keltve, ijesztőnek hat. A 0.5-s hullámhosszon, a gyengébb mágnesességhez mérten viszont teljesen egyformák velük, ha ott szemlélhetnénk meg őket.

A mínusz egy a 0.5, és a plusz egyes atmoszféra, egyszerre, egymás mellett létezik, a három tér egymásba fonódik, de mivel három különböző hullámhosszon üzemelnek, nem érzékelhetjük egymást. Ezt úgy lehet elképzelni, mint mikor egy laza gombolyagot hozunk létre, és ha elfogy mondjuk a fekete cérna, pirossal folytatjuk, a piros színű a fekete közé fog tekerődni, és ha ez is a végére ér, egy zölddel pótoljuk, a zöld színű is beékelődik a többi közé, és a háromféle színű cérna képez egy gombolyagot, csak ebben az estben látjuk mindet, mert mind három nagy energiájú pozitív szintet képvisel.

Mivel mágnes fonalakról van szó, nem cérnáról, a fonalakat a legkisebb energia szintű helyhez való vonzódás indította útjára, és a továbbiakban is az emelkedő energia szintű terek sorrendjének vonzó hatása lett a vezérlő elv. Ilyen formán a mágnes fonalak az energia szintek szerinti eloszlásban töltötték ki a rendelkezésre álló teret, egymás közé hatolva, teljesen egyforma eloszlásban, csak három különböző energia szinten, illetve hullámhosszon.

Az Univerzum gömbürege csak a gömb alakzatok létrejöttét teszi lehetővé, a mágnes fonalak hossza pedig a bolygó méretét szabja meg, mert a fonalak méretüknek megfelelően követik az univerzum gömbüregének elhajlását, a gömbforma felvételének irányítója tehát az univerzum gömbalakja. A mágnes fonalak egy kört leírva, maradék fonállal végződnek, és a gombolyítás után a sok körből megmaradt, felesleges fonalak összessége alkotja a Föld mágnes pajzsát.

A nulla ötös hullámhosszon is a Föld tökéletes másolata jött létre, az ezerhétszázas évek utáni időszakra, már lakható tér állt rendelkezésre.

A mágnes fonalakra a pozitív térből ugyanolyan elrendezésben, sűrűségben kerülnek az elektronok, mint a nagy energia szintű világunkban, csak gyengébb energia szinteken, ezért a Föld tökéletes másolatai jöhettek létre, úgy, hogy közben egyik világ létezése sem okoz zavart a többinek, sőt észlelni sem lehet egymást megfelelő technikai segédeszközök nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr64818269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása