HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A pozitív térből a mínusz egyes hullámhosszra való átjutás eszköze

2012.10.30. 19:54 Synux

Hatvan milliliteres spray doboz szükséges, de nem a szokványos módon történik az előállítása. Két egyforma méretű részből tevődik össze. A doboz alsó felét légköri nyomáson tárolt nitrogén gázban kell megmeríteni, majd egy lemezzel gyorsan lefedni, úgy, hogy a kezünkkel szorosan leszorítjuk. A felső részére szórófejet kell készíteni, úgy hogy egy három mm – s átmérőjű vékony vaslemezből készült csővel álljon kapcsolatban, amely a spray doboz közepébe helyezendő és a doboz alsó harmadáig ér el. A csövecskére vékony rúgót kell húzni a szórófej mozgatásának biztosítására. A szórófej egy három cm hosszú egy mm átmérőjű cső, ezen fog kiáramlani a nitrogén.

A doboz felső felét freongázban kell megmeríteni, és azonnal fémlappal szorosan lefedni.

Amikor kész, a két fél részt egymáshoz illesztjük és egy gyors mozdulattal a fedőlapokat kihúzzuk. Olvasztott PVC- l azonnal be kell fedni.

A freon nehezebb a nitrogénnél ezért maga alá nyomja a nitrogént, a folyamat közben a nitrogén az összes pozitív energiáját elveszti, mivel ellen nyomást próbál kifejteni a freonra, de a freon nagyobb energia szinttel, azaz mágnesességgel rendelkezik, lekerül a fenék részre, közben a nitrogén pedig negatív energia szintre kerül és cseppfolyósodik.

A hatvan milliliteres palackba zárt nitrogén negatív energia szintje pontosan elég, hogy az ember energia hálójába bekerülve annyi pozitív energiát vonjon el a testből, hogy mire kiürül a doboz tartalma a mínusz egyes hullámhossz energia szintjével megegyező szintre jusson, és hullámhosszt változtasson, húsz perc időtartalomra.

A három cm –s cső szórófejet a nagy lábujj körme alá kell dugni, és a hatvan milliliteres palack tartalmát rá kell fújni.

A hullámhosszt változtató személynek ezalatt hason kell feküdni, így háton fekve találja magát a negatív világban. Ha két lábon állva történne, az energiavesztés, fejjel lefelé találná magát a mínusz egyes hullámhosszon.

A pozitív tér elhagyása után átérve a mínusz egyre, a barátaink szemüveget és fülhallgatót tesznek ránk, és kezdődhet a nem mindennapi látvány, és barátkozás.

Húsz perc leteltével újra a pozitív energia kerül fölénybe, ezért az eredeti energia szint visszanyerése előtt háttal kell lefeküdni a földre, és ismételten hason fekve érkezik vissza a pozitív egyes hullámhosszra.

Vékony könnyű pamut nadrágos ruházat viselése szükséges, a lábra cipő nem, csak zokni kell.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr784879909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása