HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

Utólagos helyesbítés a foton világ, illetve a létezés a mínusz egyes hullámhosszon témaköréhez

2012.05.10. 19:11 Synux

A tömegvesztés után, vagyis a földi test működésképtelenné válása után, a foton test kilép a tömeges test fogságából. A korábbiakban a fizikai magyarázat már részletezve lett.

Ez a foton test azonban nem érez semmit, kizárólag gondolkodásra képes benne a tudat, testérzékelés nincs. Átérve a mágnes fonalak a memória felületén kiépült gondolkodási sémák legnagyobb energia szintű elektron mintáikkal létesítenek vonzásos kapcsolatot, és mindaddig, amíg a gondolati kódok energia szintjei nem csökkennek le, annyira, hogy a mágneshálózat elengedje, fogságban marad az egyén. Mire minden bűnét megbánja, lecsökkennek az elektron minták energia szintjei, és a mágneses vonzáson alapuló bezártság megszűnik, a mágneshálózat elengedi az elektron mintákat és szabad lesz a személy.

Tévesen írtam le, hogy visszafordul a büntetéstől való félelmében, mert ez lehetetlen. Ez a test még nem érzékel, nem tudja senki irányítani saját magát, a vákuum automatikusan beszívja.

A későbbiekben szökdösnek vissza, vagy azért mert nem tetszik nekik a rendszer, mert mindig könnyű életet éltek, nem dolgoztak, a létezésváltás után is uraságnak érzik magukat, ahol már mindenki egyforma, de leggyakrabban azért menekülnek el, mert nem bírnak a többi ember szemébe nézni. Gondolkodjon mindenki el még a földi életében, mivel árt másoknak, és érdemes – e, mert abban a világban a nagy többség a jó ember, és nem díjazzák a másik embert nem tisztelőket, a humánummentes lényeket.

A fogság után három napig, azért beteg nagyon mindenki, mert nem érzékeli a testét, és a tudat ezt nagyon nehezen éli meg. Három nap szükséges, hogy a levetett földi testből az ottani mágnesességhez elegendő kvarkot vonzzon magára az energia hálóba kapcsolódott foton test.

Ez a folyamat azért mehet végbe, mert az energia hálóba kapcsolódott fotonok energia szintje magasabb, mint a földi bomlásnak indult tömeges test kvarkjainak energia szintje, ezért a fotonok az oda való kvarkokat magukra vonzzák, olyan erővel, hogy protonok képződnek, tehát újra tömeget nyer a test.

Az ottani gyenge mágnesességen a tömeges testnek a kvarkok minimális része elegendő, hogy újra ugyanolyan, üzemképes tömeggel rendelkező test jöjjön létre.

Ezért, aztán ugyanúgy táplálkoznak, mint mi, csak szintetikusan előállított élelmiszereket fogyasztanak. Van náluk pezsgő és bor is, amikor szórakoznak ők is koccintgatnak, de mindenki mértékletesen, nem válnak az alkohol rabjává.

Az emberi testben a protonok cseréje, illetve a sejteket alkotó atomok keletkezése ugyanolyan folyamat eredményeként születnek, mint a Napban képződő atomok, csak jóval alacsonyabb hőfok szükséges előállítódásukhoz. A fehérjéket felépítő atomok proton fúziói 36C fokon mennek végbe. Ilyenkor a tápanyag elégetése során kisugárzó fotonok közül egy fuzionál az energiahálóba kapcsolt foton test egy fotonjával, a két szélső pedig kisugárzik. Ez a folyamat azért mehet végbe, mert az energiahálóba kapcsolt fotonokon lévő protonok folyamatosan elvesztik az energia szintjeiket és fotonokra esnek szét. A szabadon maradt energiahálóba bekapcsolt fotonokra így mindig újabb – és újabb protonok kerülhetnek, tehát a sejtek folyamatos megújulásra képesek, amíg az összes energia szintje le nem merül, amit DNS szál, vagyis az ember egyedi energia szintjét meghatározó mágnes szál szab meg.

A mínusz egyes hullámhosszon ugyanez a folyamat zajlik, de a gyenge mágnesesség miatt húsz C fokos testhőmérsékleten. Mivel ott a részecskék jobbról balra pörögnek, tőlünk szemlélve hideg fúziónak tűnik a dolog, ahol a protonok úgy keletkeznek, hogy a fotonok egyre jobban összetömörödnek, de a másik oldalról szemlélve a protonok kigömbölyödéseként szemlélik, és meleg fúzióként észlelik. A részecskék pörgés iránya szabja meg, hogyan érzékeljük azt a teret, amelyben létezünk.

Az újra tömeget nyert test a továbbiakban ugyanúgy érzékel, és funkcionál, mint a megszokott földi tömeges test.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr784500857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása