HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

Tömegnyerés a mínusz kettes hullámhosszra való átkerüléshez, a korábbi információk korrekciója

2012.05.12. 18:27 Synux

Amikor erről a témáról a korábbiakban írtam, kizárólag a fantáziámra hagyatkozhattam, hogyan is lehet a foton testből nagyobb tömegű test, még nem tisztult ki a kép, nem állt rendelkezésemre elegendő információ, miként mehet végbe az emberi foton test ismételt tömegnyerése. Ezért gondoltam arra, hogy biztosan a háromdimenziós film testfigurájával fuzionál a foton test. Hát igen elég elképesztő és nem is igazán illik egy hús – vér emberi létezésbe, és számunkra nagyon is riasztó, legalábbis számomra úgy tűnt, mintha már ez a létezési forma nem egy élő eleven emberi világot bontakoztatna ki.

Hát tessenek megnyugodni, mert ez megint egy olyan melléfogás volt, amely arra volt jó, hogy tovább lendítse a blog tudományos tartalmát a valóság tökéletes kibontakozásáig.

A folyamatos tömegnyerést a mínusz egyes hullámhosszon elfogyasztott táplálékok foton kisugárzásai által nyert energia biztosítja a protonok keletkezését és cseréjét.  Húsz év szükséges az összes elöregedett foton, illetve proton cseréjéhez, miközben a tömeg folyamatosan nő.

Mivel az energianyerés irányába hat a mínusz egyes és kettes hullámhossz, ezért zajlik fordítva a folyamat, nem az öregedés felé, hanem a teljes megfiatalodás felé tart. Ha mínusz egyen valaki gyorsan akar fiatal lenni, nagyon sokat kell ennie, nem hízni fog, hanem fiatalodni. Ilyen egyszerű a fiatalodás gyorsítása.

A mi jobbos világunkban az energiavesztés felé tendálunk, ezért az öregedés felé mutat az energia körforgalom iránya.

Húsz év letelte után, ha tetszik, ha nem, mindenkit kilök magából a mínusz egyes vákuum tér, és áttaszítja mínusz kettőre, mivel a tömege már akkora, hogy nem tarthatja magában, a gyenge mágnesesség már nem elég, elengedi a testet, a mínusz kettő pedig átszívja.

A gluon gömbökből a vákuum kiszívja az összes információt, csak a gondolkodási sémák maradnak a memória felületén, egy jó alapot nyújtva az újrakezdéshez.

Írni, olvasni, számolni, tudni fogunk, emlékezni, hogy kik voltunk, a legkedvesebb szeretetreméltó rokonainkra és barátainkra, vagy a legnagyobb ellenségeinkre, minden mást azonban elfelejtünk, és újra kezdődik a tanulás és egy újabb létezési fázis, ahol már kiteljesedik a magasabb intelligencia, az ember a létezés ciklusos váltásaiban, ebben a szakaszban válik igazán intelligenssé.

A mínusz kettes hullámhosszon a tömeg elvesztése után a foton testbe zárva a memória és annak felületén a gondolkodási sémák sértetlenül mentődnek át a mínusz egyes hullámhosszra, ugyanúgy, mint a földi tömeggel rendelkező test esetében, de amíg nálunk a foton testet a vákuum szívja be, a mínusz kettőről a mínusz egy felé nyomóerő taszítja ki, ellentétes előjellel zajlik a tér váltás. A mínusz egyen, ezzel a testtel is minden úgy történik, mint a földről átkerült foton testtel, teljes memóriavesztés után, kizárólag a gondolkodási sémák jelentik majdan az összes emlékezetet.

Minél többször kerül valaki vissza a mínusz egyes hullámhosszra, annál nagyobb tömegnyerésre adódik lehetősége, mert a mínusz kettőn elvesztett tömeg kvarkjai ott maradnak és három nap alatt rávonzódnak a foton test megfelelő energia szintű helyére. Ezután szedi össze lassacskán a mínusz kettőre átérő földi testének kvarkjait, energia szint szerinti sorrendben. Tehát a tizenötödik mínusz kettőn elvesztett tömeges test kvarkjai, már nagyon gyorsan visszavonzódnak, és akkora tömeget biztosítanak, hogy az ottani gyenge mágnesesség már nem bírja a talajhoz vonzva tartani, ezért lassacskán a test felemelkedik, először csak lebeg, majd a mi Földünkre átnyomódik. A lassú felemelkedés lesz a jele, hogy itt az ideje szkafanderbe bújni, mert kezdődik az újabb szülőföldi létezés.

Arról már bővebben írtam, hogy ismét tömegnyeréssel kezdjük itt is, ami huszonnégy óra alatt lezajlik. Az elhamvasztott földi test kvarkjainak gyorsítóberendezésben való energia szint növelésével ténylegesen százötvenszer ismételhető meg földi életünk.

Hát nem őrülten zseniális ez az Univerzum?

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr684504425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása