HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A Föld mágnes pajzsának szerveződése - Egy térben három hullámhossz értelmezése

2012.10.05. 17:56 Synux

A Föld mágnes pajzsának szerveződése

Az északi pólus fölé továbbnyúló mágnes fonalak már nem voltak képesek egy újabb kört húzni, mert ehhez túl rövidek voltak. A maradék részek kilógtak, és visszahajlottak a Föld felületére, mert odavonzódtak. A Föld tengely körüli forgását felvéve, együtt perdülnek, és biztosítják a káros sugárzások elleni védelmet.

 Mágnes pajzs azért van csak az északi póluson, mert a Föld alkotódása során a mágnes fonalak mindig a magasabb energia szintű helyről, fentről kezdték a feltekerődést, és egy teljes kör megtétele után, a maradék részek a kiindulási helyzetre estek, ott sokasodtak össze.

 Egy térben három hullámhossz értelmezése

A Föld felgombolyodása során a három különböző energia szintű mágnes szál egymásba vonzódott, az energia szint szerinti sorrend szerint.

Ezt úgy lehet elképzelni, mint azt a kis tömegű platina szálat, amely a testünkbe úgy vonzódik, mintha semmiféle akadály nem állná az útját. A gyógyítás cipőn keresztül is történhet, mert a platinaszál 0.5 hullámhossz tömeg értékének felel meg, ezért úgy viselkedik, mintha nem lenne ott semmi, csak egy erősebb mágneses tér. A platina szálat a mínusz egyesek a 0.5 –s hullámhossztól szerzik be, hogy hogyan azt még én sem tudom, majd azt is kiderítem.

A gyengébb energia szintek csak a nagyobb mágneses teret érzékelik, ezenkívül semmit, ezért mindhárom különböző energia szintű mágnes szál úgy viselkedik, mint az üres térben. A gyengébb energia szintű mágnes szálak másolt világokat hoznak létre, amikor már a pozitív térből a pozitív energiájukat elvesztett elektronok átvonzódnak a mínusz egyes energia szinttel rendelkező mágnes szálakra. Amikor a mínusz egyesen már annyi energiát nyertek, hogy a 0.5 energia szint mágnesességét érzékelik az elektronok, átvonzódnak ezekre a mágnes szálakra, és ott indítják el a másolódást, mivel a mágnes szálak kódként funkcionálnak, ugyanazt a jelentést hordozzák egyre gyengébb energia szinteken.

Ily módon lehetséges, hogy ugyanabban a térben három különböző világ létezik, és egyik sem érzékeli a másikat, mert úgy is mondhatnánk, mind a három különböző hullámhossz.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr734822116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása