HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

Közlekedés a különböző hullámhosszúságú terek között

2012.10.09. 17:06 Synux

A mínusz egyesen élők mínusz egy volt feszültséget kapnak az energia hálóból. Amikor teret akarnak váltani, a pozitív egyesre, vagyis hozzánk akarnak bejutni, kilenc Voltos elektromos kisüléssel kilenc Voltot juttatnak az energia hálóba. Az energiahálóból a megemelkedett energia szint a testben lévő fotonokat kisugárzásra készteti, ezáltal az elektronok energia szintje kilenc nagyságrenddel emelkedik, tehát nyolc Volttal lesz ellátva, amely már elegendő, hogy a nulla atmoszférás sávon keresztül jussanak. Addig tartózkodhatnak a pozitív egyes hullámhosszon, amíg az energia szint le nem merül, ez egy nap hosszan tart. Ha tovább szeretnének maradni, ismételni kell az elektromos kisülést, egy hasonló eszközzel, mint a gázgyújtó.

A pozitív térben élők, tehát mi is, mínusz egy Voltot nyerünk az energia hálóból, a többi energia mennyiséget az anyagcsere folyamatokból nyerjük, és így kilenc Volton üzemelünk.

A 0.5 hullámhosszon élők 0.5 atmoszféranyomáson és négy volton működnek, ezért inkább helyesebb lenne a négyes hullámhosszon élők elnevezés. A továbbiakban négyeseknek fogom Őket emlegetni.

Ha teret szeretnének váltani, hozzánk akarnak bejönni, négy Volt energiaközléssel érik el a kívánt energia szintet, és a nulla atmoszférás mezőn keresztül akadálytalanul áthatolhatnak.

A nulla atmoszférás átjáró mindaddig nyitott számukra, amíg az energia szintek lemerülnek.

A testük ilyenkor felmelegszik, melegük lesz, olyan érzés, mint amikor valaki nagyon izgul valamitől, és elönti a forróság, csak ez nem pár percig tart, hanem az energia szint lemerüléséig, de fokozatos lehűlés, vagyis energiavesztés következik be.

Mi is bepillantást nyerhetnénk hozzájuk, csak negatív energiaközlés szükséges, és akkor is csak tíz percig tarthat az ámulat, majd újabb negatív energia ráadás következhet.

A négy megapixeles szemüvegre és a szilícium kristályos fülhallgatóra azonban jelen esetben is szükség van, mert nem érzékelnénk segédeszközök nélkül semmit.

A négyes hullámhosszon egy megapixeles szemüvegre háromszoros nagyítással, és fülhallgatóra lesz szükség, ha a fejlődés el jut odáig, hogy barátkozni fogunk átkelt embertársainkkal.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr224829092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása