HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

Könyörgés egy szudáni nőért

2014.05.17. 20:27 Synux

Amikor elolvastam a hírt, hogy egy szudáni nőtársamat, milyen kegyetlen és aljas halállal büntetnek a keresztény hitéért, egész délután patakokban folyt a könny a szememből. Átéreztem testemben és lelkemben azt a kínt, amelyet Ő érezhet. Amikor kislányom született és először tartottam a karjaimban, életem legboldogabb napja volt. El sem tudom képzelni miféle gonoszság, kell, egy ekkora elképesztően aljas ítélethez. Még kegyelmet gyakoroltak, hogy nem terhesen kapja a száz korbácsütést, ezután felakasszák! Hihetetlen, hogy a huszonegyedik századot írjuk! Kinek a bűne? Miért kellett Szudánban kereszténységre téríteni, kinek állt ez érdekében? A hittérítés mindenhol nagyon jól sikerült, mert nagyon gyorsan beindult az önritkító gépezet.

Kiknek a lelkén szárad, hogy az elmaradottságot ilyen nagyszerűen kihasználva, külső beavatkozások nélkül, de mégis irányítva egymást kaszabolják le.

Ezen a linken lehet olvasni, mit okozott a kereszténység beiktatása, más vallások közé.

http://hetek.hu/hit_es_ertekek/201401/otven_orszag_ahol_eletveszelyes_keresztenynek_lenni

A weboldalaimon a teljes igazság olvasható, hogy nem kellett isten a teremtéshez, az univerzum háromdimenziós, önprogramozott, ön gerjesztett, önfejlesztő számítástechnikai rendszer.

A tudósok felelőssége ettől kezdve minden egyes emberi élet kioltása a vallások nevében, mert minden egyes embernek jár a felvilágosultság, függetlenül, hogy milyen elmaradott országban lakik.

Tájékoztatni kellene mindenkit, hogy ne tudjanak butaságban tartani senkit, mert ártatlanul halnak kegyetlen halált, olyasmiért, aminek semmi értelme nincs. A szudáni nő esetében az emberjogvédő szervezetek nem fognak elérni semmit, ezért az európai és amerikai kormányok összefogására lenne szükség, mert, ha szemet hunynak ilyen embertelenül gyalázatos eset felett, kiállíthatják magukról a nagy erkölcstelenségi bizonyítványt.

Az univerzum által teremtett lényeket egyforma védelem illeti meg, nemcsak a remélt haszonért kell egymással közösködni, minden ember, érző lény, és azért vagyunk emberek, hogy ne hagyjuk ártatlanul, szenvedések között meghalni egy védtelen fiatal anyát, aki most kezdené az életét, és a kereszténységért akar kínhalált halni, egy hamis világképért, amelyet a tudatlansága miatt tudtak beleprogramozni. Mi szükség volt Szudánban a kereszténységre? Mért kellett afrikai népeket egymásnak ugrasztani tőlük teljesen idegen hit miatt?

Legalább most az egyszer korrigálják azt a hibát, amit elkövettek velük az elődeink Ha hétmilliárd ember tétlenül nézi az ártatlan anya kínhalálát, akkor én is azt mondom már, hogy megérdemli mindenki a katasztrófát. Mindenki, aki tud valamit tenni, egyenként, vagy csoportosan, hát tegyen most, mutassuk meg, hogy érző emberek vagyunk!

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr716178431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása