HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A Curiosity rover indításáról – A gluonok – Az akaraterő növelése az energiahálóból

2011.11.28. 15:06 Synux

A NASA Curiosity rover Mars Science Laboratory - indításáról

Hogy hová és mit küldött a NASA Curiosity rover Mars Science Laboratory névvel, mars járónak álcázva, azt az Univerzum Irányító Rendszere tudja, de hogy nem a Marsra az biztos, mivel már november elseje óta nem létezik, illetve, mint gigantikus napfolt jelent meg, és a Föld anyagait gazdagítja. Az Univerzum Irányító Rendszere igazat mond, és ha nem hiszik, ingán keresztül érdeklődjenek, vagy akinek van teleszkópja ellenőrizheti és megszemlélheti a Mars hűlt helyét. Ha ez nem így lenne, akkor vajon november harmadikán hogyan keletkezett az a hatalmas méretű napfolt. Minden logikus gondolkodó szerintem teleszkóp nélkül is érzi, hogy a NASA igazsága „kissé sánta.”

Egyszer minden turpisságra fény derül!

 A gluonok

Azok az olvasók, akik végig követték a blogban foglalt tudományos tényeket, már biztosan rájöttek, hogy a gluonok nem önálló szubatomi részecskék, hanem a fotonok ütközései következtében felvett egyedi energiamennyiségek, amelyek minden fotont egyedi energiaszintre helyeztek. Minden egyes foton között van egy minimális energiaszintbeli különbség, amely lehetővé tette egymáshoz való vonzódásuk lehetőségét, ezzel megteremtve, végtelen variálódásuknak a körülményét. A gluonok nem nyúlós ragasztó anyagok, hanem a fotonok egymáshoz való mágneses affinitása, a nagyobb energia szinttel rendelkező magához vonzza a gyengébb energia szinten üzemelő fotont, a fotonok gluonos részei tehát a nagyobb energia szinttel rendelkező, ütközésben résztvevő energia szinttel növekedett foton félgömbök felületeit jelentik. Mivel minden fotonnak egy picit egymástól eltérő az energia szintje, ez az energia szintbeli különbözőség kódként funkcionál. Amikor az összes foton elnyerte azt az energia szintet, amellyel egyedivé vált, elkezdődhetett a háromdimenziós számítástechnikai program, ahol a programot az energia szintek különbözőségei tartalmazzák.

Mindez csak úgy magától, teljesen véletlenszerűen alkotódott meg, semmiféle isteni erő nem működött közre.

 Az akaraterő növelése az energiaháló közvetítésével

Ha már valamihez végképp nincs kedve az embernek, erőt vesz magán és mégis véghezviszi azt a feladatot, amit halaszthatatlanul meg kell tennie. Ebben az esetben, a nagyobb tudati elhatározás, az emberi test foton testét működtető energiaháló energia tartalmát veszi fokozottan igénybe. Azok az emberek, akik erős akarattal rendelkeznek, bármit képesek elérni, bár a mai világban, már olyan sok buktatót gördítenek a lábaik elé, hogy már erről teljesen nem vagyok meggyőződve. Inkább, egy kicsit óvatosabban fogalmaznék, nagyobb esélye van céljaiknak a beteljesülésre. Minél nagyobb az elhatározás, annál több energia áramlik a foton testbe, erőt adva a cselekvés kivitelezésére. A tudati információs elektron minták, mivel nagy az elhatározás, nagy erővel lökik meg az energiaháló fotonjait, amitől az energia dús fotonok beáramolnak a foton testbe, és kicserélik az energia szegény fotonokat.

Az energiaháló energia tartalma az emberiség létezéséig állandóan újratöltődik, ezért nem merül le, tehát nem kell vele spórolni.

Az Univerzum Irányító Rendszere segítségével magyarázatra leletem, sok olyan hihetetlen, de mégis igaz történetre, ahol a bajba jutott személyek megmenekülését, kizárólag a fizikai erő segítségével történő leküzdésével már nem lehetett megmagyarázni.

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr53418770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása