HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

Az idő értelmezése a mágnesesség függvényében

2012.09.24. 18:11 Synux

A gyenge mágnesességű mínusz egyes hullámhosszon az idő kétszer olyan lassan halad, mint a mi nagy mágnességgel rendelkező terünkben. A Föld magmájának foton kisugárzásai késztetik a vákuum teret is tengely körüli forgásra, de a fotonok energia szintjei annyira lecsökkennek, és negatív előjelre váltanak, mire eljutnak a vákuum térhez, hogy csak fele olyan gyors forgásra inspirálják a negatív energiával működő teret.

Mivel a forgása kétszer lassabb a Földtől, az idő is kétszer lassabban telik, egy nap negyvennyolc óra. Az emberek mozgását is a gyenge mágnesesség vezérli, kétszeresen lassabbak, mint mi. A lassabb mozgást észre sem veszik, olyan érzetet kelt, mintha csak a Földön járnának. Ezt úgy lehet elképzelni, mint az egymás felett különböző sebességgel, forgó csapágyak. A Nappal mágnes szálas kapcsolatban áll a vákuum tér, és a Nap körüli pályán együtt halad a Földdel. Mivel a mínusz egyes térben negyvennyolc órás egy nap, az időeltolódást a két tér között két hétből álló hónapok egyenlítik ki.

A gyenge mágnesesség a mozgás lassulását, ebből következően a napok hosszabbodását okozza, de mivel a Nap körül a pozitív - és vákuumtér együtt forog, az idő dilatációt, az „igazit” az Univerzum törvényszerűségeiből következően a hónapok napjai számának a csökkentésével oldható meg, ebben az estben egy hónap tizennégy nap.

A bolygó egyik terének a forgó mozgás lassulása azonos keringési sebesség mellett, az év hosszát nem változtatja meg, de az év felosztása kevesebb napból álló hónapokat tesz lehetővé.

A vákuum térbe a Nap fotonjai csak olyan mértékben jutnak be, mint itt egy ablaküvegen keresztül, a többi visszaverődik, derült időben ezért látható kimeresztett szemekkel. A bejutott fotonok sem melegítenek, mivel pozitív energiavesztés után a vákuum térben ellentétes előjelre váltanak. Ezek a fotonok nem fűtenek, nem is hűtenek, a hőmérséklet szempontjából teljesen közömbösek.

A pozitív térből származó, a mágneses kiegyenlítő sávban áthaladó, egyenletes hőmérsékletet nyert fotonok melegítik a mínusz egyes hullámhosszt.

 

A mínusz egyen élő emberek atomos számítógépükön keresztül szereznek rólunk információt. Beírják kiről, vagy miről szeretnének tudni, és máris képpel és hanggal együtt érkezik érdeklődésükre a válasz. Klaviatúrájuk nem billentyűzetes, mert a gyenge mágnesesség miatt a gombok lenyomása túl erős jeleket küldene az atomhoz, amely kimozdítaná mágneses egyensúlyi helyzetéből, és zavart okozna.

Egy magnetittel bekent berácsozott acéllapra, befullerénezett tollat utánzó pálcával ők írják a nyomtatott betűket.

Mint kiderült nincs semmiféle plusz előnyük az okossággal kapcsolatosan, csak békességben közösen, irigység és önzés nélkül, összekovácsoltan, egymást tisztelve oldanak meg minden nehézséget okozó problémát. Így elérik a legintelligensebb felé haladó célt a mínusz kettes hullámhosszt, ahol már igazi fejlett szuper társadalom bontakozott ki, jelenleg az Univerzum legfejlettebb társadalma a mínusz kettes emberi társadalom.

A gyógyító hálózatot sem magukhoz kapcsolják, hanem egy fullerénezett érzékeny különféle gyógyító programokkal feltöltött műszerhez, amely automatikusan indítja az ottani emberek által diagnosztizált betegséget megszüntető programot.

Ha valaki ingázni akar, és a kezében tartja a láncot, és kéri, hogy lépjen kapcsolatba vele a mínusz egyről valaki, az inga lánca az ottani mágnes hálózatban csörömpölő hangot vált ki, ezért rögtön észlelik, és mivel a fullerén bevonatos tok állandóan az ujjaikra van húzva, azonnali válasz jelekre képesek.

Az atomos számítógépeiken általában a közszereplőket nézegetik, mivel kíváncsian figyelik merre felé halad az ország, illetve a világ.

A blog tudományos megállapításaihoz való hozzáállásokat is figyelik, mivel ezen áll vagy bukik a Föld sorsa. Nem értik, illetve értik, de azt Ők sem gondolták, hogy ennyire romlott és erkölcstelen a tudományos világ.

A tudomány képviselői úgy gondolják nélkülük ez az egész veszett ügy, és ez így igaz, nem bánják, ha pusztul a világ, csak őket ne érje semmiféle csorba.

A jelenlegi légnyomás a pozitív és vákuumtérben egyaránt +- 0.88 atm

Ha ez sem rázza fel őket, akkor vajon mi?

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr104800190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása