HTML

Univerzum

Az Univerzum keletkezésének egy teljesen új, a kvantum elmélet felhasználásával, mindent megmagyarázó, racionális világkeletkezési elmélet.

Friss topikok

Linkblog

A platinaszál küldés a 0.5 – s hullámhosszról a mínusz egyesre, onnét pedig a pozitív egyes térbe

2012.10.07. 16:44 Synux

A 0.5 – s hullámhosszon élők sokkal kisebb tömeggel rendelkeznek az itteni létezés kezdeti szakaszaiban, csak a tizenötödik életükben bekövetkező tömegnyerésük után közelítik meg a mi nagy tömeggel rendelkező testi felépítésünket. Az ottani energia szintnek megfelelő az elemek és anyagok tömege. A platina szál a mi világunkban is szabad szemmel látható, mint ahogy én már megszemlélhettem, sőt a testembe vonzódását is megtapasztalhattam.

Megfigyeltem már azt is, hogy hogyan vonzódik rám egy hosszú, pókfonálhoz hasonló, csak attól sokkal simább és fényesebb platina szál csak úgy valahonnét a magasból, illetve a 0.5 – s hullámhosszról és jut le a nagy lábujjam körme alá, mivel az emberi testben a legnagyobb mágnesességgel a szaru rendelkezik.

A 0,5 –s hullámhossz a platina szál gombolyagot egy gyógyító hálózatra rakja, mivel a hálózat keresztül szeli a 0.5 –hullámhosszt is. A nulla egyesek ezután pozitív energia befektetéssel magukhoz vonzatják. Ezután a gyógyítandó személy hálózatára irányítják, szintén pozitív energia segítségével. A hálózatban magától fog levonzódni a legnagyobb energia szintű hely felé, a nagy lábujj körmébe. Innét tovább halad egészen a test legkisebb energia szinttel ellátott helye felé. A platina szál biztosítja az elektron áramlatot, amely a fotonokat kisugárzásra készteti, és ez által emeli a test energia szintjét. 

Amikor már bevonzódott egy meghatározott feszültséggel elektromos kisülést produkáltatnak, amely indítja az elektron áramlatot. A feszültség értéke dönti el, hogy a test melyik részéig emelkedjen meg a test energia szintje, amely ott bevonzódásra serkenti a mágnes szálakat, majd a második feszültség közlésnél pedig a mágnes szálakra a szükséges kvarkokat a méz –tej - zsír keverékéből.  

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány gondolat elmélet univerzum

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzumkeletkezes.blog.hu/api/trackback/id/tr524824958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása